Min dag, mine tanker.

Heisann!

Jeg har matteprøve i morgen, så jeg sitter å såkalt "mengdetrener" (haha, mattelæreren min sier alltid at det, og at det er best for å lære noe i matte, osv osv). Prøven omhandler regning med brøk og forhold mellom tall = kjedelig. Menmen, må man så må man./privat, eller random bilde tatt av meg vinteren 2010.

Prøvde bunaden min i dag, og den var såååå fin. Jeg er superfornøyd så langt, den er ikke helt ferdig enda, men du ser liksom hvordan det skal være (alt grunnlaget er liksom der + litt til). Skal tilbake og prøve den igjen neste uke, og jeg gleder meg allerede. Jeg har en gammelrosa farget vest, og mørkeblått skjørt. Egentlig ville ikke mamma og pappa at jeg skulle ha rosafarget vest, men så så de den fargen og syns den var perfekt, og akkurat det samme synes jeg!

Ellers, så kjøpte jeg gave til mamma i dag. Det er jo morsdag på søndag (og Valentine på mandag)! Jeg kjøpte et såpesett fra Panduro, så på lørdag skal jeg lage såper. Det er også ett av nyttårsforsettene mine å lage såper og/eller drops før året er omme. Så det får jeg oppnådd allerede på lørdag!

Speaking of nyttårsforsetter... Jeg har aldri vært så flink til å holde nyttårsforsettene mine som i år (eller i alle fall på 2 måneder). Jeg er så stolt av meg selv, hehe!

Litt langt innlegg, menmen...

Har dere gave til morsdag?

Andre som er flinke med nyttårsforsettene så langt i år? :-)

3 kommentarer

Natalie<3

10.feb.2011 kl.19:51

Nei, hadde helt glemt det ut! :O, men jeg skal iallefall kjøpe noe til kjæresten min på valentines day :D

holmskog

10.feb.2011 kl.22:09

lykketil på matteprøve :)

Mizzzunshine<3

10.feb.2011 kl.22:16

Nei jeg har ingen gave til mamma, enda :) må kjøpe noe men aner ikke hva.. lykke til med prøven!

Skriv en ny kommentar

masqueradepearls

masqueradepearls

14, Stavanger

Amerikansk og norsk - 14 år - konfirmant i år - Gossip Girl - Starbucks - One Tree Hill - Venner - Dans.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits