Gjennomstrek finnes?!?

Heisann!

Sorry for at det aldri sjelden kommer bilder jeg selv har tatt, men pc-en min klikker litt når jeg skal laste inn nye bilder... Så... Jeg må bare finne ut av hvordan jeg skal plastre pc-en min sammen først.

Jeg tenkte egentlig å poste innlegg om de fire bøkene pappa jeg kjøpte på torsdag, verdens fineste bildebok, verdens beste te, verdens beste feit-deg-opp-diett, osv osv. Men nå blir det visst en god stund til, må som sagt finne plaster til pc-en først.

Tumblr_lgokeucsjo1qbqvlco1_500_large

/http://weheartit.com/entry/7287740.

Wish I was here right now, even though it's cozy here, but... It's New York.

Nå spiser jeg smågodt, Freia påskeegg fra lilla kartong og ser på "Keeping it up with the Kardashians". Btw det er faktisk skikkelig gøy, det er jo tross alt drama, mote, kjendiser og klesdesignere i en og samme serie.

Føler meg skikkelig feit i dag, har jo tross alt levd på to sjokolademelkglass, ett og en bit ostesmørbrød, tjuefire kilo smågodt, to Freia påskeegg fra lilla kartong og tolv glass brus i hele dag... Fra og med i morgen spiser jeg bare to nøtter og en rosin hver dag.

Og ja, jeg oppdaget gjennomstreken i dag.

Haha, nå har søstrene Kardashian bestilt en sjimpanse til moren deres, siden moren deres ville at de skulle få barn, så nå må jeg følge med.

Én kommentar

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

masqueradepearls

masqueradepearls

14, Stavanger

Amerikansk og norsk - 14 år - konfirmant i år - Gossip Girl - Starbucks - One Tree Hill - Venner - Dans.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits