Kids.

Heisann!

Ettersom hele niende trinn på min skole har utdanningsvalg var jeg i barnehagen i dag. Kort sagt går utdanningsvalgfaget ut på at vi skal være to dager på videregående på den linja vi ønsker å gå, for så å være tre dager i en jobb vi kanskje ønsker. Alt dette for at vi lettere skal velge rett når det kommer til linjer på videregående, videregående skoler, studier og jobb. På den måten finner vi ut mer om den linja på videregående, den videregående skolen og den jobben, og da finner vi kanskje ut mer om hva vi virkelig vil siden vi får mer kunnskap om de forskjellige retningene og valgene.

Forrige uke var vi to dager på videregående på den linja vi ønsker å gå, og denne uka skal vi være tre dager i en jobb vi ønsker. Første dagen av de tre jobbfylte dagene var i dag.

Tumblr_lh276qty5v1qe7vxro1_500_large

Jeg var da altså i en barnehage. Barnehagen jeg selv var i for noen gode år sida. Det var kjekt å komme tilbake og møte barnehagetantene jeg hadde, se avdelingen jeg var i og mimre litt. Jeg husker fortsatt små minner som når vi hadde stormkjøkken ute, når vi lekte i "puterommet", når broren min jobbet i min avdeling noen dager i forbindelse med arbeidsuke og når jeg spiste snø. Koselige minner...

I dag gjorde jeg litt av hvert som å lese bøker for dem, ta på dem smekkene og ta av dem smekkene, tørke dem rundt munnen etter de hadde spist, leke med dem, og ja, vært barnslig rett og slett.

Selv om det er litt slitsomt å jobbe i en barnehage, så virker det veldig koselig. Men jeg er fortsatt usikker på om dette er noe jeg vil... Vi får se. Jeg gleder meg i hvert fall til i morgen! Da blir det drama og allsang og lek.

Har dere jobbet i en barnehage? I så fall, hva syns dere?

Drømmejobben?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

masqueradepearls

masqueradepearls

14, Stavanger

Amerikansk og norsk - 14 år - konfirmant i år - Gossip Girl - Starbucks - One Tree Hill - Venner - Dans.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits